Det siger vores kunder

Det bedste i hele verden er når ens kunder bekræfter den værdi vores samarbejde resulterer i. Her på siden har vi skrevet nogen af de tilbagemeldinger vi har fået.

Få en gratis demo
Referencer

Vi har nu kørt med Udbudshusets løsning i over 3 måneder, og vi er glade for at få leveret de informationer, som vi har behov for, på en let og overskuelig måde.

Vi har behov for at få tilsendt de rigtige leads uden at investere for meget tid på gennemlæsning, dette lever produktet op til.

Ligeledes har vi oplevet en god support fra UdbudsHuset.

Dennis Joachim Nielsen
Salgschef
BIOBAG ZENZO

Vi har i JOBINPLACE anvendt UdbusHusets PRO pakke i ca. 4 måneder, og er meget tilfredse med både overvågningen, visningerne og funktionaliteten i brugerfladen.

PRO pakken indeholder udover udbudsovervågningen en række andre elementer, som bl.a. adgang til dagsordener, referater indenfor relevante fagområder/søgekriterier. Det er ofte her vi kan aflæse et behov hos en potentiel kunde, inden et egentligt udbud bliver offentliggjort, hvilket giver os muligheden for at være proaktive.  

Ved gennemgang af genererede udbud, referater, dagsordener og ved fritekstsøgninger er det enkelt at gemme emner som favorit, tilføje interne noter mm. Dette giver mange fordele i operationaliseringen af de indsamlede oplysninger og via. forsiden gives et hurtigt overblik over de udbud og informationer vi har udvalgt.

Vi kan varmt anbefale andre at prøve UdbudsHusets løsning.

Tony Juul Andersen
Adm. Direktør
JOBINPLACE

Lysiplex logo

Vi testede Udbudshuset i en måned, og fandt at outputtet var mere brugbart end hvad vi hidtil havde oplevet med andre udbudsportaler.

Platformen er meget brugervenlig, men havde for vores vedkommende i starten et par manglende funktioner, som undervejs er blevet tilføjet.

Udbudshuset har været lydhør over for vores ønsker, og vi har derfor følt at fleksibilitet og support er helt i top.

Alt i alt opfylder platformen vores behov for information.

Henrik Nielsen
Sales Manager
Lysiplex A/S

UNO Uniqa logo

Udbudshuset har en meget indbydende brugerplatform, som er nem at gå til. Det er meget enkelt at sende leads videre til rette person og selv her er brugerfladen nem.

Sitet indeholder gode og relevante informationer og der er altid hjælp at hente, når vi har brug for det!

Heidi Wael
Udbuds- og kontraktchef
UNO UNIQA Group A/S

DFH Logo

Lærdansk og dansk Flygtningehjælp har stor glæde af vores referat-abonnement hos Udbudshuset. Ved at læse med sammen med de lokale politikere ser vi udbuddene, før de kommer og kan nå at være med til at præge udbudsmaterialet. Og undertiden opdager vi også, at en offentlig myndighed har en udfordring, som vi kan være med til at hjælpe dem med at løse.

Derfor glæder jeg mig hver dag til kl. 12 når Udbudshuset sender sin referat-oversigt, der er tilpasset netop os.

Det er ikke hver dag, der er gevinst, men det sker ofte!

Gerhard Korbo
Chef for Lærdansk

Kompan logo

Vi har i Kompan Danmark i mange år arbejdet med forskellige udbuds- og markedsovervågninger for at afdække potentielle opgaver hos det offentlige både før og efter de kommer i udbud.

Markedsovervågningen hjælper os til at holde os orienterede om aktiviteter og relevante muligheder forud for opstart og dialog om konkrete løsningsmuligheder samt sparring forud for udbud.

Vi erfarer, at Udbudshuset tilbyder en løsning på niveau med det bedste vi ser i markedet til en konkurrencedygtig pris samt god service, hvortil den inkluderede adgang til markedsdata fra leverandører til det offentlige har bidraget yderligere til den positive oplevelse.

På den baggrund kan vi kun anbefale Udbudshuset til udbuds- og markedsovervågning.

Kasper Winther-Sørensen
Bid Manager
Kompan Danmark A/S

Tunstall logo

Tunstall havde tidligere udbudsovervågning ved et andet firma, men vi synes der blev lavet for mange ændringer som gjorde systemet mindre anvendeligt. Det gjorde det sværere for os at gennemskue hvad der var aktuelt for os.

Vi valgte efter en lille prøveperiode at skifte til Udbudshuset, og det har vi ikke fortrudt.

Har vi haft den mindste tvivl om noget, har vi kontaktet supporten og hurtigt fået svar, og lavet de tilrettelser vi har fundet behov for.

Klaus Riisberg
Teamleder for Bid Management
Tunstall A/S

TMRB logo

Jeg har valgt UdbudsHuset, hvor jeg modtager nem og overskuelig udbudsinformation, der indeholder data af høj kvalitet helt fra dagsordensfasen.

I samarbejde med UdbudsHuset fastsætter jeg rammerne helt efter mine behov, hvor geografisk opdeling er et vigtigt kriterie.

UdbudHusets løsning giver mig mulighed for altid at være fuldt opdateret, på en måde så jeg føler mig tryg i mit tilbudsarbejde.

Hamid Ghomi
Medejer
TMRB A/S

Flonidan logo

Vi er netop skiftet til Udbudshuset efter en prøveperiode og er glade for valget.

Vi får relevante informationer, som er direkte brugbare ift. vores salgsarbejde.

Informationerne er enkle at tilgå og dele og vi har stor glæde af referatdelen også.

Tjenesten er enkel og overskuelig; kan det, den skal og til en pris, som er konkurrencedygtig.

Lis Muusmann
Chief Marketing Officer
Flonidan A/S

ATKI Logo

Et team af kompetente og tillidsfulde gutter, der i den grad ved, hvad de laver.

En platform vi aldrig har set mere overskuelig - med et enormt brugervenligt dashboard.

Kan på det varmeste anbefale Udbudshuset til overvågning af udbud.

Mia Butzbacker
Marketingkoordinator
ATKI A/S 

Download