Konkurrentovervågning

Følg dine vigtigste konkurrenter og samarbejdspartnere tæt på udbudsmarkedet med en effektiv konkurrentovervågning via UdbudsHuset.

Få en gratis demo

Sådan leverer vi Konkurrentovervågning

Med en licens til Konkurrentovervågning kan du nemt finde og overvåge de aktører på udbudsmarkedet, der er vigtige for dig.

 • Alternate Text

  Berigelse og struktur

  Gennem vores daglige kvalitetssikring sørger vi for, at der er en entydig relation mellem tildelinger og tildelte leverandører i vores database. Tildelinger er naturligvis samtidigt relateret til både ordregiver, og det relevante udbud. Det muliggør et effektivt indblik i hvilke leverandører, der bliver valgt af hvilke ordregivere, på hvilke offentlige opgaver.

 • Alternate Text

  Offentlig omsætning

  På de aktører du overvåger hos UdbudsHuset kan du altid se hvilken omsætning denne har haft de seneste år hos offentlige ordregivere. Med overvågning af dine konkurrenter kan du dermed få et unikt indblik i opgaver som er relevante for din virksomhed..

Alternate Text

Adgang til databasen

Din licens giver dig ubegrænset adgang til vores database over både aktive og historiske leverandører på udbudsmarkedet, så du kan følge konkurrentovervågningen tæt. Her kan du frit søge og også udforske de relationer i den indsamlede information vi beriger vores data med dagligt.

Alternate Text

Bedre tilbud

Med professionel konkurrentovervågning får du et komplet overblik over informationen omkring hvilke offentlige opgaver der er vundet hos hvilke ordregivere. Det stiller dig stærkt på den proaktive bane og sikrer dig et effektivt indblik i udbudsmarkedet

Det siger vores kunder

Hør mere om Konkurrentovervågning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om Konkurrentovervågning, og hvordan du tæt kan følge dine konkurrenter og samarbejdspartnere på udbudsmarkedet, så tag kontakt til os her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at Umbraco.Cms.Core.Models.PublishedContent.PublishedContentType..ctor(IContentTypeComposition contentType, IPublishedContentTypeFactory factory)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.<>c__DisplayClass15_0.<GetContentTypesByAlias>b__0()
  at Umbraco.Extensions.AppCacheExtensions.<>c__DisplayClass5_0`1.<GetCacheItem>b__0()
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.SafeLazy.<>c__DisplayClass1_0.<GetSafeLazy>b__0()
--- End of stack trace from previous location ---
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.ObjectCacheAppCache.Get(String key, Func`1 factory, Nullable`1 timeout, Boolean isSliding, String[] dependentFiles)
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.ObjectCacheAppCache.Get(String key, Func`1 factory)
  at Umbraco.Cms.Core.Cache.DeepCloneAppCache.Get(String key, Func`1 factory)
  at Umbraco.Extensions.AppCacheExtensions.GetCacheItem[T](IAppCache provider, String cacheKey, Func`1 getCacheItem)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.GetContentTypesByAlias(String contentTypeAlias)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.ConvertValue(String id, String contentTypeAlias, String dataJson)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Helpers.DocTypeGridEditorHelper.RenderDocTypeGridEditorItem(IViewComponentHelper helper, IHtmlHelper htmlHelper, Object model)
  at AspNetCoreGeneratedDocument.App_Plugins_DocTypeGridEditor_Render_DocTypeGridEditor.ExecuteAsync()
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in C:\home\site\wwwroot\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 6
Download