Referater og dagsordner

Fang indkøb og projekter under tærskelværdi via vores indsamling og overvågning af den offentlige mødekalender. Det giver dig en solid fordel og indblik i markedet for udbudsinformation.

Få en gratis demo

Overvågning af referater og dagsordner

Med en licens til overvågningen af indholdet i den offentlige mødekalender følger en række fordele, som sikrer dig professionel markedsovervågning.

  • Alternate Text

    Research

    Vores dygtige researchere sørger for at indsamle alle offentlige dagsordner og mødereferater så du er sikret en fuld referatovervågning. Disse kvalitetsikres og struktureres, så du kun skal forholde dig til de udvalg og beslutningspunkter som du synes er interessante og relevante.

  • Alternate Text

    Opdatering via mail

    Baseret på dine profiler modtager du med den frekvens du ønsker en mail, når der bliver offentliggjort information fra referatovervågningen, der er relevant for dig. På den måde modtager du automatisk og effektivt en overvågning af markedet, og går aldrig glip af vigtig information.

Alternate Text

Profiler

I tæt samarbejde med dig, opsætter vi professionelt referatovervågningen med de profiler du skal bruge for, at modtage relevant information fra de offentlige dagsordner og referater. Profilerne kan nemt filtreres efter udvalg, så du er sikker på, at den information du modtager er relevant og tilpasset netop til dig. Der er naturligvis ingen begrænsninger på antallet af mulige profiler.

Alternate Text

Adgang til databasen

Din licens giver dig ubegrænset adgang til vores database med offentlige dagsordner og referater som letter din markedsovervågning. Her kan du frit søge, og udforske de relationer der er i den indsamlede information vi dagligt beriger vores data med. Vær proaktiv i din salgsstrategi med en uvurderlig referatovervågning fra UdbudsHuset.

Derfor glæder Gerhard sig hver dag kl. 12

"Lærdansk og Dansk Flygtningehjælp har stor glæde af vores referat-abonnement hos Udbudshuset. Ved at læse med sammen med de lokale politikere ser vi udbuddene, før de kommer og kan nå at være med til at præge udbudsmaterialet. Og undertiden opdager vi også, at en offentlig myndighed har en udfordring, som vi kan være med til at hjælpe dem med at løse.

Derfor glæder jeg mig hver dag til kl. 12 når Udbudshuset sender sin referat-oversigt, der er tilpasset netop os. Det er ikke hver dag, der er gevinst, men det sker ofte."

Gerhard Korbo
Chef for Lærdansk
Dansk Flygtningehjælp

Hør mere overvågning af referater og dagsordner

Hvis du vil høre mere om vores overvågning af dagsordner og referater, og hvordan du på den måde kan fange indkøb og projekter under tærskelværdi, så tag kontakt her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download