Indhold i PRO pakken

Få det totale overblik over udbudsmarkedet gennem overvågning af både udbudsinformation, offentlige mødereferater, kommende kontraktmuligheder og andre aktører i markedet, hvor du f.eks. har adgang til historisk indsamlede omsætningstal i offentlig sektor. Find udbud som er relevante for dig.

Alternate Text

Fri support

Du har selvfølgelig fri adgang til vores support, og kan få alt den hjælp du skal bruge i forbindelse med adgang til systemet eller tilretning af dine profiler.

Alternate Text

Personlige profiler

Find udbud nemt ved, at vi i tæt samarbejde med dig, professionelt opsætter de profiler du skal bruge for at modtage relevant udbudsinformation. Profilerne består af en række søgefiltre og er tilpasset dig og din virksomhed. Der er naturligvis ingen begrænsninger på hverken antallet af profiler eller søgefiltre.

Alternate Text

Opdatering via mail

Baseret på dine profiler, modtager du med den frekvens du ønsker, en mail når der bliver offentliggjort information. Find udbud nemt som er relevant for dig.

Alternate Text

Online portal

Din licens giver dig adgang til vores database med både offentliggjort udbudsinformation samt beslutningspunkter og dagsordner fra de offentlige mødereferater. Her kan du frit søge og udforske relationerne mellem ordregiver, udbudsinformation og leverandører som vi dagligt opdaterer når vi beriger vores data.

Alternate Text

Dagsordner

Vores dygtige researchere sørger for at indsamle alle offentlige dagsordner. Vi hjælper dig med at holde fingeren på pulsen når du vil finde de bedste udbud, og være på forkant med de politiske temaer og potentielle offentlige anskaffelser. Du kan naturligvis frit søge og udforske de relationer i den indsamlede informationer.

Alternate Text

Referater

Få hurtigt overblik over projekter, og indblik i, beslutningspunkter i det offentlige regi. Værdifuld viden om projekter og emner, der diskuteres blandt politikere. Du får information fra referater og offentlige site om potentielle offentlige anskaffelser, investeringer mv. Indsigt i potentielle offentlige anskaffelser og investeringer der ikke udbydes. Find udbud under tærskelværdi via vores indsamling af offentlige mødereferater.

Alternate Text

Kontraktmuligheder

Med en licens til Kontraktmuligheder kan du blive varslet omkring kommende potentielle offentlige opgaver. Forestil dig at du nemt kan få et overblik over dine konkurrenters nuværende kontrakter med det offentlige – hvornår de er indgået, til hvilken sum og hvornår de skal genforhandles.Vær proaktiv og forberedt på kommende offentlige projekter, via vores individuelt opbyggede varslingssystem.

Alternate Text

Offentlig omsætning

På de aktører du overvåger hos UdbudsHuset kan du altid se, hvilken omsætning denne har haft de seneste år hos offentlige ordregivere. Effektivt indblik - sammenhold data, og se hvilke offentlige udbud, der er vundet hos hvilke ordregivere.

PRO som i PROaktiv

"Pro pakken indeholder udover udbudsovervågningen en række andre elementer, som bl.a. adgang til dagsordener, referater indenfor relevante fagområder/søgekriterier. Det er ofte her vi kan aflæse et behov hos en potentiel kunde, inden et egentligt udbud bliver offentliggjort, hvilket giver os muligheden for at være proaktive."

Tony Juul Andersen
Adm. Direktør
JOBINPLACE

Prøv det før du beslutter dig

Vi mener, at vores produkt til at finde udbud er det bedste i markedet, og at vi i samarbejde med dig kan gøre en forskel for din virksomhed. Derfor tilbyder vi, at du i en periode kan prøve vores ydelser fuldstændigt gratis og uden forpligtelser. Det synes vi skaber det bedste udgangspunkt for et frugtbart samarbejde.

Skriv til os så får kan du få syn for sagen og et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download