Offentlig privat samarbejde - Vores ydelser

Den daglige indsamling og strukturering af information udgør tilsammen de ydelser vi tilbyder hos UdbudsHuset. Et offentlig privat samarbejde kan være en lukrativ retning for din virksomhed, og med UdbudsHuset i ryggen, får du effektive værktøjer til at vinde udbudene over konkurenterne.

Udbudsovervågning

Med UdbudsHusets Udbudsovervågning, får du overblik over al offentliggjort udbudsinformation i form af forhåndsmeddelelser, udbud, tildelinger og indkøbsplaner. Du bliver varslet på mail, når vi finder information relevant for dig. Vind udbud med vores unikke overvågning af vigtig udbudsinformation. Derudover har du naturligvis ubegrænset adgang til vores online database.

Mere om Udbudsovervågning

Referatovervågning

Vores dygtige researchere sørger for at indsamle alle offentlige dagsordner og mødereferater. Disse kvalitetsikres og struktureres, så du kun skal forholde dig til de udvalg og beslutningspunkter du finder interessante og relevante. På den måde kan du bl.a. fange udbud under tærskelværdi og generelt være helt up to date i forhold til et kommende offentlig privat samarbejde.

Mere om Referater

Kontraktmuligheder

UdbudsHuset gennemgår dagligt al offentliggjort information med henblik på at vurdere, hvornår en offentlig opgave potentielt vil blive genudbudt eller skal genforhandles. Med adgang til Kontraktmuligheder, er det nemt at være proaktiv og velforberedt i forbindelse med kommende offentlige projekter og udbud som du ønsker at vinde. Et offentlig privat samarbejde er muligt for alle, og her er indsigt om genudbudte opgaver et stærkt værktøj.

Mere om Kontraktmuligheder

Konkurrentovervågning

Vi har sikret, at der er en entydig relation mellem tildelinger og tildelte leverandører i vores database. Det muliggør et effektivt indblik i, hvilke leverandører der bliver valgt af hvilke ordregivere, på hvilke offentlige opgaver. På de aktører du vælger at overvåge hos UdbudsHuset, kan du altid se hvilken omsætning disse har haft hos offentlige ordregivere i gennem de seneste år. Sammenholdt med informationen omkring hvilke offentlige opgaver, der er vundet hos hvilke ordregivere, har du et effektivt indblik i udbudsmarkedet.

Mere om Konkurrentovervågning

Det siger vores kunder

Offentlig privat samarbejde – vind udbud

Der er markante forskelle i at sælge til det offentlige frem for til det private marked. At få succes med et offentlig privat samarbejde kræver indgående kendskab til den lovgivningsmæssige process vedrørende udbudsmateriale, interne strukturer i den offentlige sektor, de særligt tilknyttede procedurer hertil samt offentlig indkøbsadfærd.

Mange mindre og nyere virksomheder lader sig skræmme af den umiddelbart overvældende forestilling om, hvad det kræver at indgå et partnerskab med det offentlige samt hvad der skal til for at vinde et enkelt eller fremtidige udbud, desværre. Selvom ovenstående kan lyde som noget af en mundfuld, kan alle være med – det kræver blot den rette tilgang og det er her UdbudsHuset hjælper dig med at få succes og vinde de udbud som er interessante for dig.

Er du en lille virksomhed med et rigtig godt produkt eller fremragende serviceydelser, er der muligheder for din virksomhed – også i det offentlige.

Vind udbud med en strategisk tilgang

Du bør have en strategi for hvordan du vinder udbud og dermed sælger din ekspertise eller ydelser til det offentlige. Her er det en rigtigt god idé at kende procedurer for et offentlig privat samarbejde ved at få kendskab til love og regler samt være klædt på til, at identificere de formelle såvel som uformelle strukturer og beslutningstagere i udbuds projektet. Det handler om, at være et skridt foran og have fokus på de netværk og systemer som har med dit ønskede område at gøre når du øjner muligheder for at vinde udbud og opgaver til din forretning. Her har du brug for udbudsovervågning så du fanger vigtig informtion.

Med et samlet overblik fra UdbudsHuset over potentielle genudbud, offentlige dagsordener og mødereferater samt indsigt i tidligere valgte leverandører, kan du sammensætte en proaktiv og velforberedt strategi, som vil øge dine salgs chancer markant. Vind udbud ud fra viden og indsigt leveret lige i din indbakke.

Sådan hjælper UdbudsHuset dig med salg til det offentlige

UdbudsHusets målgruppe er alle som beskæftiger sig med salg til det offentlige og vores tjeneste henvender sig til virksomheder inden for alle brancher, der er interesseret i et offentlig privat samabejde på den ene eller anden måde. Vi ved hvad der er vigtigt når man skal vinde et offentligt udbud, og vi er derfor eksperter i at indsamle udbudsinformation, strukturere og kvalitetssikre denne information og derefter oprette en profil for din virksomhed. Denne profil er ud fra en dyb dialog med dig, baseret på hvilke produkter eller tjenesteydelser du er interesseret i at afsætte til det offentlige. Herved er du sikret aldrig at gå glip af vigtig information om relevante jobs.

Vi tilbyder med andre ord stærke redskaber til segmentering af offentlige opgaver, til kvalitetssikring af dagsordner og referater samt kritiske offentlige indsigter til dit proaktive presale. Stat, regioner og kommuner køber årligt ind for 300 mia. kr. hvilket gør det offentlige marked yderst interessant for rigtigt mange virksomheder.

UdbudsHuset letter så at sige din adgang til offentlige relevante udbudsmaterialer og sikrer at du er på forkant med den information du skal bruge når du vil indgå et godt offentlig privat samarbejde. 

Download