Om os

Vi indsamler, kvalitetssikrer og beriger data omkring udbudsmarkedet, og henvender os dermed primært til virksomheder, som ønsker at arbejde strategisk og proaktivt med salg til den offentlige sektor.

Find offentlige udbud

Formål

Vores overordnede formål er at lette samarbejdet mellem virksomheder og det offentlige. På den måde ønsker vi, at bidrage til at offentlige opgaver kan blive løst endnu bedre og billigere.

Vi lever i en tid hvor de økonomiske muligheder i det offentlige er udfordret, med henblik på at kunne opfylde de behov og krav der stilles. Derfor er det uundgåeligt at offentlige opgaver skal kunne løses billigere og mere effektivt end tidligere.

Vi ønsker at levere et værktøj, der sikrer overblik over - og indsigt i - det danske udbudsmarked. Vi tror nemlig på, at udbud er med til at sikre udviklingen og effektiviteten i det offentlige.

Mennesker bag

Selvom vi er "den nye dreng i klassen" så mangler vi ikke erfaring. Vores team mønstrer samlet set mere end 30 års erfaring med professionel overvågning af udbudsmarkedet.

Det er de kompetencer, der er med til at sikre, at vi kan levere markedets bedste udbudsovervågning. Vi tror på nemlig på, at det er menneskerne bag, der gør forskellen.

Bo Jørgensen og Mohammad Issa

Det siger vores kunder

Tak for din tilmelding

Du vil nu modtage nyhedsbreve fra UdbudsHuset

Tilbage

Noget gik galt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download