Om os

Vi indsamler, kvalitetssikrer og beriger data omkring udbudsmarkedet, og henvender os dermed primært til virksomheder, som ønsker at arbejde strategisk og proaktivt med salg til den offentlige sektor.

Find offentlige udbud

Formål

Vores overordnede formål er at lette samarbejdet mellem virksomheder og det offentlige. På den måde ønsker vi, at bidrage til at offentlige opgaver kan blive løst endnu bedre og billigere.

Vi lever i en tid hvor de økonomiske muligheder i det offentlige er udfordret, med henblik på at kunne opfylde de behov og krav der stilles. Derfor er det uundgåeligt at offentlige opgaver skal kunne løses billigere og mere effektivt end tidligere.

Vi ønsker at levere et værktøj, der sikrer overblik over - og indsigt i - det danske udbudsmarked. Vi tror nemlig på, at udbud er med til at sikre udviklingen og effektiviteten i det offentlige.

Mennesker bag

Selvom vi er "den nye dreng i klassen" så mangler vi ikke erfaring. Vores team mønstrer samlet set mere end 30 års erfaring med professionel overvågning af udbudsmarkedet.

Det er de kompetencer, der er med til at sikre, at vi kan levere markedets bedste udbudsovervågning. Vi tror på nemlig på, at det er menneskerne bag, der gør forskellen.

Bo Jørgensen og Mohammad Issa

Det siger vores kunder

Kompan

Udbudsovervågningen hjælper os til at holde os orienterede om aktiviteter og relevante muligheder forud for opstart og dialog om konkrete løsningsmuligheder samt sparring forud for udbud. Udbudshuset tilbyder en løsning på niveau med det bedste vi ser i markedet til en konkurrencedygtig pris samt god service, hvortil den inkluderede adgang til markedsdata fra leverandører til det offentlige har bidraget yderligere til den positive oplevelse.

Kompan

Kasper Winther-Sørensen

Bid Manager

Jeg har valgt UdbudsHuset, hvor jeg modtager nem og overskuelig udbudsinformation, der indeholder data af høj kvalitet helt fra dagsordensfasen. I samarbejde med UdbudsHuset fastsætter jeg rammerne helt efter mine behov, hvor geografisk opdeling er et vigtigt kriterie. UdbudHusets løsning giver mig mulighed for altid at være fuldt opdateret, på en måde så jeg føler mig tryg i mit tilbudsarbejde.

TMRB A/S

Hamid Ghomi

Medejer

Vi testede Udbudshuset, og fandt at outputtet var mere brugbart end hvad vi hidtil havde oplevet med andre udbudsportaler. Platformen er meget brugervenlig, men havde for vores vedkommende i starten et par manglende funktioner, som undervejs er blevet tilføjet. Udbudshuset har været lydhør over for vores ønsker, og vi har derfor følt at fleksibilitet og support er helt i top. Alt i alt opfylder platformen vores behov for information.

Lysiplex A/S

Henrik Nielsen

Sales Manager

ITS Teknik A/S har valgt Udbudshuset som leverandør af leads til offentlige udbud, bl.a. fordi vi her får en god og aktionsorienteret opfølgning på vores forventninger til deres platform. Udbudshuset er dygtige til løbende at udvikle deres platform, og er lydhøre overfor vore ønsker og ideer. Fra de daglige mails med leads vi modtager, er det nemt og overskueligt at se, hvor der er ”match” i forhold til vores udvalgte søgeord, og disse er nemme at videresende til de respektive konsulenter.

ITS Teknik

Henrik Salling

Bid Manager

Udbudshuset har en meget indbydende brugerplatform, som er nem at gå til. Det er meget enkelt at sende leads videre til rette person og selv her er brugerfladen nem. Sitet indeholder gode og relevante informationer og der er altid hjælp at hente, når vi har brug for det!

UNO UNIQA Group A/S

Heidi Wael

Udbuds- og kontraktchef

Flonidan

Vi er netop skiftet til Udbudshuset efter en prøveperiode og er glade for valget. Vi får relevante informationer, som er direkte brugbare ift. vores salgsarbejde.  Informationerne er enkle at tilgå og dele og vi har stor glæde af referatdelen også. Tjenesten er enkel og overskuelig;  kan det, den skal og til en pris, som er konkurrencedygtig.

Flonidan A/S

Lis Muusmann

Chief Marketing Officer

Tak for din tilmelding

Du vil nu modtage nyhedsbreve fra UdbudsHuset

Tilbage

Noget gik galt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download