Indhold i BASIS pakken

Skræddersy profiler, der sikrer en professionel overvågning af udbudsmarkedet, og få samtidig adgang til at søge online i tilgængelig udbudsinformation.

Alternate Text

Fri support

Du har selvfølgelig fri adgang til vores support, og kan få alt den hjælp du skal bruge i forbindelse med adgang til systemet eller tilretning af dine profiler.

Alternate Text

Personlige profiler

I tæt samarbejde med dig, opsætter vi professionelt de profiler du skal bruge for at modtage relevant udbudsinformation. Profilerne består af en række søgefiltre og er tilpasset dig og din virksomhed. Der er naturligvis ingen begrænsninger på hverken antallet af profiler eller søgefiltre.

Alternate Text

Opdateringer via mail

Baseret på dine profiler, modtager du med den frekvens du ønsker, en mail når der bliver offentliggjort information, der er relevant for dig.

Alternate Text

Online adgang

Din licens giver dig adgang til vores database med udbudsinformation så du frit kan søge i vores indsamlede informationer. Du kan udforske de relationer mellem ordregiver, udbudsinformation og leverandører vi dagligt opdaterer, når vi beriger vores data. Det perfekte værktøj til at sikre dig dit overblik, og din indsigt i udbudsmarkedet.

Prøv det før du beslutter dig

Vi mener, at vores produkt er det bedste i markedet, og at vi i samarbejde med dig kan gøre en forskel for din virksomhed. Derfor tilbyder vi, at du i en periode kan prøve vores ydelser fuldstændigt gratis og uden forpligtelser. Det synes vi skaber det bedste udgangspunkt for et frugtbart samarbejde.

Skriv til os så får kan du få syn for sagen og et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage

Det siger vores kunder

Download