Kontraktmuligheder

Vær proaktiv og velforberedt på kommende potentielle offentlige kontrakter.

Få en gratis demo

Sådan leverer vi offentlige kontraktmuligheder

Med en licens til Kontraktmuligheder kan du blive varslet omkring kommende potentielle offentlige kontrakter indeholdende opgaver, som står over for genudbydelse eller forhandling på ny.

  • Alternate Text

    Research

    Vores dygtige researchere gennemgår dagligt al offentliggjort information med henblik på at vurdere, hvornår en offentlig opgave potentielt bliver genudbudt eller skal genforhandles. Det kalder vi for en kontraktmulighed. Relevant information kan eksempelvis være en udbudt rammeaftale, hvor aftaleperioden er offentliggjort.

  • Alternate Text

    Nuværende leverandør

    Det er nemt at se direkte på en kontraktmulighed, hvem den nuværende leverandør er på opgaven. Dette er blot en af fordelene, der sikres igennem vores daglige berigelse af indsamlet udbudsinformation. Det kan være en stor fordel at udnytte viden om den nuværende leverandør når du ønsker at vinde kontrakten ved en genforhandling med en offentlig aktør..

Alternate Text

Profiler

I tæt samarbejde med dig opsætter vi professionelt de profiler du skal bruge for at modtage relevant information omkring potentielle kontraktmuligheder fra kommende offentlige kontrakter, der står over for en genforhandling. Profilerne kan eksempelvis nemt filtreres efter CPV koder, så du er sikker på, at den information du modtager er relevant og tilpasset til dig. Der er naturligvis ingen begrænsninger på antallet af profiler

Alternate Text

Adgang til databasen

Din licens giver dig ubegrænset adgang til vores database med alle kontraktmuligheder i udbudsmarkedet. Her kan du frit søge, og udforske de relationer i den indsamlede information som vi dagligt beriger vores data med. Du får dermed et komplet og overskueligt overblik over offentlige kontrakter som er ved at udløbe, og hvor du potentielt kan blive den næste leverandør på opgaven.

Det siger vores kunder

Hør mere om Kontraktmuligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om Kontraktmuligheder, og hvordan du nemt bliver proaktiv og forberedt på at vinde kommende potentielle offentlige kontrakter, så tag kontakt til os her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download