Prøv det før du beslutter dig

Vi mener, at vores produkt er det bedste i markedet, og at vi i samarbejde med dig kan gøre en forskel for din forretning. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve vores ydelser fuldstændigt gratis og uden forpligtelser. Det synes vi skaber det bedste udgangspunkt for et frugtbart samarbejde.

Det siger vores kunder

Flonidan

Vi er skiftet til UdbudsHuset efter en prøveperiode og er glade for valget. Vi får relevante informationer, som er direkte brugbare ift. vores salgsarbejde. Informationerne er enkle at tilgå og dele og vi har stor glæde af referatdelen også. Tjenesten er enkel og overskuelig; kan det, den skal og til en pris, som er konkurrencedygtig.

Flonidan A/S

Lis Muusmann

Chief Marketing Officer

Kompan

UdbudsHuset hjælper os til at holde os orienterede om relevante muligheder forud for opstart og dialog om konkrete løsningsmuligheder og sparring forud for udbud. Udbudshuset tilbyder en løsning på niveau med det bedste vi ser i markedet til en konkurrencedygtig pris samt god service.

Kompan

Kasper Winther-Sørensen

Bid Manager

UNO UNIQA

UdbudsHuset har en meget indbydende brugerplatform, som er nem at gå til. Det er meget enkelt at sende leads videre til rette person og selv her er brugerfladen nem. Sitet indeholder gode og relevante informationer og der er altid hjælp at hente, når vi har brug for det!

UNO UNIQA Group A/S

Heidi Wael

Udbuds- og kontraktchef

Derfor skal du vælge UdbudsHuset

Samlet overblik over udbudsmarkedet

Professionelle skræddersyede profiler til din forretning

Online adgang til hele databasen

Beslutningspunkter fra mødereferater fordelt på udvalg

Indblik i kommende potentielle offentlige projekter

Direkte adgang til aktørers omsætning hos offentlige ordregivere

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download