Udbudsovervågning

Overblik over al relevant offentliggjort udbudsinformation leveret direkte til dig på din mail, og online tilgængeligt via dit login.

Få en gratis demo

Her er vores udbudsovervågning

Med en licens til Udbudsovervågning følger en række fordele som gør det let for dig hurtig, at få adgang til al den information du har brug for til overvågning af udbud fra offentlige aktører.

 • Alternate Text

  Profiler

  I tæt samarbejde med dig opsætter vi professionel udbudsovervågning med de profiler du skal bruge for at modtage relevant udbudsinformation. Profilerne består af en række søgefiltre, og er tilpasset dig og din virksomhed. Der er naturligvis ingen begrænsninger på hverken antallet af profiler eller søgefiltre.

 • Alternate Text

  Opdateringer via mail

  Baseret på dine profiler modtager du med den frekvens du ønsker en mail, når der bliver offentliggjort information, der er relevant for dig. Med andre ord - vi overvåger udbudene for dig så du aldrig går glip af vigtige offentliggørelser.

 • Alternate Text

  Adgang til databasen

  Din licens giver dig adgang til vores database med udbudsinformation, så du eksempelvis frit kan søge i vores indsamlede informationer. Du kan også udforske de relationer mellem ordregiver, udbudsinformation og leverandører som vi dagligt opdaterer, når vi beriger vores data. Det perfekte værktøj til at sikre dig fuld udbudsovervågning samt indsigt og overblik i udbudsmarkedet.

Det siger vores kunder

Bedste udbudsovervågning på markedet

Udbudshuset tilbyder markedsledende udbudsovervågning, der sikrer dig et komplet overblik over relevant og aktuelt udbudsmateriale - lige i din indbakke. Vi gennemgår og sorterer en massiv mængde data af offentlige dokumenter på daglig basis, som du kan tilpasse via vores avancerede filtre til at matche dine interesser. Du får med andre ord kun dét materiale som har værdi for dig i dit strategiske planlægningsarbejde i salget til det offentlige marked.

Med offentlige årlige indkøb på omtrent 300 mia. kr, kan et samarbejde med det offentlige være en yderst indbringende forretning for din virksomhed. Det kan altså svare sig at arbejde proaktiv og være velforberedt på kommende udbud, den tidlige kommunikation samt intern ressourceplanlægning. Udbudshuset er din solide samarbejdspartner, som sikrer dig den korteste vej mellem indkøber og leverandør.

Med professionel udbudsovervågning står du stærkest!

Kom igang

Sådan kommer du i gang med at overvåge udbud

Vi tilbyder 3 forskellige løsninger alt efter dit behov, hvor du naturligvis altid har fri ekspertsupport til rådighed. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe dig når du har brug for os. Når du indgår et samarbejde med UdbudsHuset, modtager du adgang til vores brugervenlige platform, som viser dig alle danske udbud og licitationer, og blandt andet giver et fuldt overblik over hvem, der har fået tildelt hvilke kontrakter, samt hvornår disse udløber.

Profiler

Det er valgfrit hvor mange profiler du vil oprette samt hvilke filtrerings- og søgefunktioner disse skal indeholde. Der er med andre ord ingen begrænsninger på hvor mange profiler du kan oprette.

Du opsætter dine profiler helt ud fra det udbudsmateriale du ønsker at få, og modtager herefter vigtige indsigter inden for de fagområder som er relevante for din forretning. Du vil som led i løsningen modtage et dagligt overblik på mail, efter vi har indsamlet, sorteret og kvalitetssikret materialet. Derved har du opsat automatisk udbudsovervågning og får fingeren på pulsen.

Online portal

UdbudsHusets online portal fungerer helt lavpraktisk ved, at du som kunde modtager et login som giver adgang til portalen. På portalen får du mulighed for at søge i hele vores database og finde informationer - også dem som du ikke modtager på mail.

Du kan favorit markere de objekter du gerne vil kunne finde hurtigt igen, og notere kommentarer på de informationer du finder hvis det ønskes. Der er informationer på portalen som aldrig bliver udsendt på mail - f.eks. offentlig omsætning, dem har du dog adgang til via vores leverandør søg.

Med udbudshusets udbudsovervågning ved du på daglig basis hvad der findes af relevante udbud, som kunne være interessant for din virksomhed at byde ind på.

Få udbudsovervågning indenfor dit fagområde

Udbudshuset leverer kvalificeret og værdifuld udbudsinformation til alle typer af virksomheder og fagområder. Vores Udbudsportal tillader dig nemt at sorterer til og fra, af referater, politiske dagsordner, kommende udløbne kontrakter og meget mere. Du sparer timevis af research og får det hele overskueligt serveret på mail, hver dag, samt mulighed for at gennemgå vores database for ekstra indsigter.

Det er sådan man som virksomhed arbejder seriøst med at finde og vinde udbud!

Udover konkret information over kommende offentlige indkøb får du et solidt indblik i, hvilke krav der stilles til kommende budgivere og leverandører. Herved kan du tilgå salgsarbejdet strategisk i den tidlige kommunikation med ordregivere.

Vi håndterer daglig indsamling, kvalitetssikring og strukturering af offentlig udbudsinformation i form af indkøbsplaner, referater, forhåndsmeddelelser, tildelinger og udbud. Dette stiller dig stærkt når du ønsker at vinde offentlige udbud.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for effektiv udbudsovervågning.

Hør mere om Udbudsovervågning

Hvis du vil høre mere om vores Udbudsovervågning, og hvordan du får overblik over al offentliggjort relevant udbudsinformation, så tag kontakt her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download