Udbudsovervågning

Overblik over al relevant offentliggjort udbudsinformation leveret direkte til dig på din mail, og online tilgængeligt via dit login.

Få en gratis demo

Her er vores udbudsovervågning

Med en licens til Udbudsovervågning følger en række fordele som gør det let for dig hurtig, at få adgang til al den information du har brug for til overvågning af udbud fra offentlige aktører.

 • Alternate Text

  Profiler

  I tæt samarbejde med dig opsætter vi professionel udbudsovervågning med de profiler du skal bruge for at modtage relevant udbudsinformation. Profilerne består af en række søgefiltre, og er tilpasset dig og din virksomhed. Der er naturligvis ingen begrænsninger på hverken antallet af profiler eller søgefiltre.

 • Alternate Text

  Opdateringer via mail

  Baseret på dine profiler modtager du med den frekvens du ønsker en mail, når der bliver offentliggjort information, der er relevant for dig. Med andre ord - vi overvåger udbudene for dig så du aldrig går glip af vigtige offentliggørelser.

 • Alternate Text

  Adgang til databasen

  Din licens giver dig adgang til vores database med udbudsinformation, så du eksempelvis frit kan søge i vores indsamlede informationer. Du kan også udforske de relationer mellem ordregiver, udbudsinformation og leverandører som vi dagligt opdaterer, når vi beriger vores data. Det perfekte værktøj til at sikre dig fuld udbudsovervågning samt indsigt og overblik i udbudsmarkedet.

ATKI logo

”Et team af kompetente og tillidsfulde gutter, der i den grad ved, hvad de laver. En platform vi aldrig har set mere overskuelig - med et enormt brugervenligt dashboard.
Kan på det varmeste anbefale Udbudshuset til overvågning af udbud."

Mia Butzbacker, ATKI A/S

Hør mere om Udbudsovervågning

Hvis du vil høre mere om vores Udbudsovervågning, og hvordan du får overblik over al offentliggjort relevant udbudsinformation, så tag kontakt her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download