Indkøb under tærskelværdi

Selvom det offentlige køber ind for mere end 300 milliarder om året så bliver langt den overvejende del af indkøbet aldrig annonceret, som det er tilfældet med indkøb over tærskelværdi.

Udbudsmarkedet Offentligt indkøb
Indkøb under tærskelværdi

Find udbud under tærskelværdi

Langt de fleste offentlige investeringer bliver politisk behandlet og godkendt. Og de godkendelser er tilgængelige via de offentlige mødereferater.

Det er derfor at UdbudsHuset overvåger, læser og strukturerer alle offentlige mødereferater. Her kan man følge de specifikke sager, som i sidste ende bliver til opgaver, projekter eller indkøb, helt fra behandling i de stående udvalg til godkendelse i økonomiudvalget til endelig godkendelse i byrådet eller kommunalbestyrelsen.

Hvis du gerne vil kunne tilrettelægge din salgsindsats proaktivt er det her du skal sætte ind, og sikre dig at beslutningstager kender dine produkter eller ydelser. Din profil hos UdbudsHuset sikrer, at du kun skal forholde dig til de referatpunkter og beslutninger, der er relevante for dig. Samtidigt har du selvfølgelig også mulighed for at søge i og udforske de offentlige mødereferater i vores online database.

Det er sådan du finder udbud under tærskelværdi!

Sådan bruger andre referatovervågningen

Det kræver naturligvis en indsats at lokalisere hvor man som leverandør skal sætte ind, når det kommer til indkøb under tærskelværdi. Læs f.eks. her hvor Dansk Flygtningehjælp benytter sig af de information, der bliver dem tilsendt via referatovervågningen.

"Lærdansk og Dansk Flygtningehjælp har stor glæde af vores referat-abonnement hos Udbudshuset. Ved at læse med sammen med de lokale politikere ser vi udbuddene, før de kommer og kan nå at være med til at præge udbudsmaterialet. Og undertiden opdager vi også, at en offentlig myndighed har en udfordring, som vi kan være med til at hjælpe dem med at løse.

Derfor glæder jeg mig hver dag til kl. 12 når Udbudshuset sender sin referat-oversigt, der er tilpasset netop os.

Det er ikke hver dag, der er gevinst, men det sker ofte!"

Gerhard Korbo
Chef for Lærdansk
Dansk Flygtningehjælp

Hør mere om vores Referatovervågning

Hvis du vil høre mere om vores overvågning af referater, og hvordan du på den måde kan fange udbud under tærskelværdi, så tag kontakt her.

Skriv til os

Tak for din besked!

vi svarer så snart vi ser din besked

Tilbage

Din besked blev ikke sendt!

Tryk tilbage og prøv igen.

Tilbage
Download