Tildelinger

Når den offentlige indkøber har valgt hvilken virksomhed der har vundet udbuddet er han forpligtet til at offentliggøre resultatet af udbudsforretningen.

Udbudsmarkedet Annonceringer
Tildelinger

Sådan fungerer tildelinger

Hvis du som virksomhed har været en del af et udbud, så får du naturligvis direkte besked af indkøber om du har vundet eller ej.

Indkøber er dog også forpligtet til at informere offentligheden omkring valget af leverandør. Det gøres via en bekendtgørelse som sendes til EU. Bekendtgørelsen skal sendes senest 30 dage efter, at kontrakten er indgået. Meddelelsen skal blandt andet indeholde oplysninger om hvilken leverandør, der har vundet kontrakten

Hos UdbudsHuset har vi selvfølgelig indsamlet alle offentliggjorte tildelinger. I den forbindelse sikrer vi at der er en relation til det udbud tildelingen drejer sig om, og også en relation til den eller de leverandører der har vundet opgaven. Tildelinger og deres berigede relationer er en del af vores Udbudsovervågning.

Offentlig omsætning

Husk på at tildelinger er naturligvis en indikation af hvilke virksomheder der inden for et bestemt område gør sig gældende. En anden og måske endnu mere håndfast indikation er hvad de enkelte virksomheder faktisk har faktureret de offentlige indkøbere et givent år. Disse omsætningstal har du fri og ubegrænset adgang til via vores Konkurrentovervågning.

Download